Nytt hefte om ungdomsbøker 2011

Velkommen til 2011-utgåva av heftet med bokpresentasjonar frå Ungdomsbokgildet, arrangementet som går av stabelen som ein del av Litteraturuka i Drammen kvart år. Med tretti bokpresentasjonar på programmet spør vi oss kvart år om det er mulig å sjå kor litteraturen for unge er på veg. Om den omverdsanalysen som lesinga vår er, fortel kva vi kan vente oss i åra framover. Kort sagt: kan vi sjå inn i framtida?

Stig Elvis Furset er redaktør av heftet.

Heftet kan lastes ned her.

3 Comments

 1. Hei. Haumyrheia skoles bibliotek hadde stor glede og nytte av fjorårets hefte. Ønsker å fåtilsendt årets!

  Mvh Wenche Høyrem

  Reply
 2. Hvor laster jeg ned heftet fra? Gleder meg til å lese!

  Reply
  • Da skal linken til ungdomsbokheftet fungere i artikkelen.

   Reply

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


8 + = 17

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>