Her finner du en presentasjon av alle de seks formidlerne som skal fortelle deg alt du trenger å vite om årets ungdomsbøker!

Vera Grønborg Aubert – Ungdomsbokgildet 2013 from buskfyb on Vimeo.

Vera Grønborg Aubert arbeider på Buskerud fylkesbibliotek og forteller her om sitt engasjement for ungdomsbøker. Vera er prosjektleder for Ungdomsbokgildet, og gleder seg enormt til det store jubileet. – I oktober 2013 feirer vi det 10. Ungdomsbokgildet på Union scene i Drammen, og DU er selvfølgelig invitert!

Mari Nordø Pettersen – Ungdomsbokgildet 2013 from buskfyb on Vimeo.

Marit Nordø Pettersen leder Barne- Og Ungdomsavdelingen ved Drammen bibliotek og forteller om sitt engasjement for ungdomsbøker. Mari er en gjenganger i Ungdomsbokgildet-gjengen og gleder seg verre til det store jubileet. – I oktober 2013 feirer vi det 10. Ungdomsbokgildet på Union scene i Drammen, og DU er selvfølgelig invitert!

Randi Helgerud – Ungdomsbokgildet 2013 from buskfyb on Vimeo.

Randi Helgerud arbeider på biblioteket i Drammen VGS og forteller om sitt engasjement for ungdomsbøker. Randi har formidlet på alle ungdomsbokgildene til nå, og gleder seg enormt til det store jubileet. – I oktober 2013 feirer vi det 10. Ungdomsbokgildet på Union scene i Drammen, og DU er selvfølgelig invitert!

Stig Elvis Furset – Ungdomsbokgildet 2013 from buskfyb on Vimeo.

Stig Elvis Furset fra Buskerud fylkesbibliotek forteller om sitt engasjement for ungdomsbøker. Stig Elvis har vært med lenge i Ungdomsbokgildet-gjengen, er forfatter og er også kjent som “Ungdomsbibliotekaren frå helvete”. I oktober 2013 feirer vi det 10. Ungdomsbokgildet på Union scene i Drammen, og DU er selvfølgelig invitert!

Beate Ranheim – Ungdomsbokgildet 2013 from buskfyb on Vimeo.

Beate Ranheim fra Buskerud fylkesbibliotek forteller om sitt engasjement for ungdomsbøker.Beate har vært med lenge i Ungdomsbokgildet-gjengen og har de siste to årene også reist rundt og formidlet ungdomsbøker med IBBY Norge. I oktober 2013 feirer vi det 10. Ungdomsbokgildet på Union scene i Drammen, og DU er selvfølgelig invitert!

Marit Gautneb – Ungdomsbokgildet 2013 from buskfyb on Vimeo.

Marit Gautneb, bibliotekar ved Gulskogen skole forteller om sitt engasjement for ungdomsbøker. Marit har vært med i Ungdomsbokgildet-gjengen helt siden starten. I oktober 2013 feirer vi det 10. Ungdomsbokgildet på Union scene i Drammen, og DU er selvfølgelig invitert!