Vi er godt i gang med planlegging av årets Ungdomsbokgilde. Dagen er torsdag 23. november og stedet er Union Scene. Vi har i år valgt å legge arrangementet litt senere på høsten – da får vi med oss et bredere utvalg av årets ungdomsbøker.

Ungdomsbokgildet er stedet å være for alle som er opptatt av ungdom og litteratur. Da inviterer Buskerud fylkesbibliotek lærere, bibliotekansatte, studenter, forlag og andre interesserte til seminar om aktuell ungdomslitteratur. Årets gildet er det 14. i rekken.

På programmet:
• Presentasjon av 30 nye bøker for ungdom og unge voksne
• Forfattermøte: Ingelin Røssland
• Aktuelt tema: mer informasjon kommer
• Møte med ungdommer

Endelig program og påmelding blir presentert i begynnelsen av september. Vi anbefaler deg å være raskt ute med med påmelding. I fjor var det fullt hus med flere på venteliste.

Vi gleder oss og håper å se deg på Ungdomsbokgildet 23. november 2017!