Mandag 25. september møtte 26  bibliotekansatte fra Buskerud opp til årets studietur. Dagen startet med en omvisning i 1. og 2. etasje i Drammensbiblioteket. Biblioteksjef Monica Nyhus og avdelingsleder Geirr Karlsen informerte om det nye biblioteksystemet Quria og viste frem nyoppussede lokaler. I Drammensbiblioteket ble deltakerne også utsatt for en udramatisk brannøvelse. Fra Drammen var det buss inn til Muchmuseet på Tøyen hvor fylkesbibliotekets egen Joep stod klar med lunsj og kake.
Etter lunsj var det guiding med to av museets ansatte gjennom utstillingen Mot skogen – Knausgård om Munch. Det er Karl Ove Knausgård som har valgt ut bildene, og flere av bildene har aldri eller sjeldent blitt vist i utstillinger tidligere.
Siste besøk denne dagen var på Nittedal bibliotek hvor biblioteksjef Ann Katrin Ytri ventet på besøk. Hun fortalte om veien frem til nytt bibliotek og om Kulturverket Flammen, som biblioteket er en del av.

Studieturen var et samarbeid mellom Buskerud fylkesbibliotek og Norsk Bibliotekforening, avdeling Buskerud, og reiseleder var Camilla Sørbye.

Her kan du se bilder fra turen.