Kurstilbud våren 2019

Fylkesbiblioteket har gleden av å presentere kursprogrammet for våren 2019. Her ser du hva vi planlegger kommende halvår – og kan sette av datoene allerede nå. Vi håper oversikten gjør det enkelt å planlegge deltakelse på kursene våre. Når kurset nærmer seg, vil du finne invitasjon og mer informasjon i kalenderen til høyre på nettsida vår. I tillegg vil vi sende ut invitasjoner per e-post.

Kurstilbudene er i hovedsak rettet mot bibliotekansatte i Buskerud, mens formidlingskursene også er et tilbud til lærere. De skal bidra til å styrke kompetansen på utvalgte områder, jfr satsningsområdene i Bibliotekstrategi for Buskerud. Tilbudene er en del av fylkeskommunens lovpålagte ansvar for regional utvikling innenfor bibliotekområdet.

Årets første arrangement er IBBY-seminaret 17. januar med påmelding til buskfyb@bfk.no innen 10. januar.